Målsætning for ungdomsafdelingen

Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening.

Netop foreningslivet forsøger vi som klub og klubbens trænere at give videre til vores ungdoms- som seniorspillere.

Foreningslivet er en helt speciel størrelse, hvor fællesskabet står højt samtidig med, at der skal være plads til det enkelte barns udvikling, spillemæssigt som personligt.

I Aalborg HK har vi en målsætning om, at det først og fremmest skal være sjovt og socialt at spille håndbold, men samtidig er vi meget bevidste om, at både børn som voksne ønsker resultater, af den ene eller anden form, for at håndbold skal forblive sjovt.

Som forening er Aalborg HK én af Aalborgs ældste håndboldklubber, som har eksisteret siden 1972 hvilket betyder, at vi anser os selv for at være en traditionsklub med nogle gode og sunde værdier.

I Aalborg HK har vi en tradition for at have en stor seniorafdeling samt en stadig voksende ungdomsafdeling, som klubben stadig ønsker større.

Klubben stræber derfor hver sæson efter at kunne stille hold i alle ungdomsrækkerne, hvilket vi gør et stort stykke arbejde for at opnå.

Dette gør vi blandt andet ved at rekruttere nogle af vores dygtige seniorspillere som ungdomstrænere, så vi samtidig kan få et bedre bindeled mellem ungdoms- og seniorafdelingen.

Fra sæsonen 2002 / 2003 har bestyrelsen i AHK vedtaget at indhente de såkaldte Børneattester på alle ungdomstrænere, der træner Børn og unge under 15 år.