Sponsor for 2. division
Nadias Sandwich & Muffins
Nyhed - 26. april 2017

Sommertræning U14 drenge

Sæsonen 2016/2017 er nu forbi, og for U14 drenge har det være en begivenhedsrig og ikke mindst spændende sæson. Vi startede før jul i B-rækken, hvor vi endte på en solid 2. plads, kun to point efter Kongerslev, som vandt puljen. Selvom der var svingende præstationer undervejs, så betød det, at vi måtte en tur i A-rækken efter jul, hvilket vi alle forudså som næsten en umulig opgave. Men drengene tog udfordringen op, og de viste godt gå-på-mod og endte endda med at vinde over både Kongerslev og Nøvling. Det skal dog siges, at vi kun i en enkelt kamp blev spillet ud, og ellers gjorde vi nogle hæderlige indsatser mod nogle, generelt, store drenge.

Vi har gennem sæsonen haft stor fokus på vores forsvarsspil, hvor vi har fået indøvet 5-1 forsvar, som vi har haft stor succes med, og som I sidste ende gjorde, at vi fik de to sejre.
Drengene har kæmpet med alt, hvad de havde, og jeg er meget stolt af dem og deres indsats, ikke blot til kampe men også til træning, hvor den hver mandag og torsdag har stået på løbetræning og/eller styrketræning før haltræning. Sjældne gange har de klaget sig, og ellers har de haft en overraskende god selvdisciplin, som nok skal føre dem langt i livet, hvis de holder ved :)

Jeg vil gerne takke drengene og ikke mindst deres helt fantastiske forældre, for en god sæson uden de store udfordringer og altid en blændende opbakning med positive tilråb og støtte.

I de to år jeg har haft disse drenge, har de rykket sig rigtig mange meter hver i sær. Nogle har udviklet et bedre blik for spillet, andre har udviklet sig mere i forhold til angrebsspillet og det at gå mod mål, hvor andre er blevet bedre til at dække op.
Det er altid svært at se selv, hvor meget man har flyttet sig, da der stadig bliver gået meget op i resultater. Men de har alle flyttet sig spillemæssigt, og jeg er ikke i tvivl om, at de her drenge kan komme til at elske håndbold endnu mere, end de gør nu, hvis de gider at lægge arbejde i det :)

Cathrine

Sommertræningen for de nye U14 drenge starter mandag d. 22. maj kl. 17.15 til løb, og vi starter haltræning kl. 18.00-19.00. Så husk udendørs løbesko og drikkedunk, da vi samlet går over i Østre Anlæg og løber.
Har drengene selv en håndbold, så er de meget velkomne til at tage den med.
Har I nogle spørgsmål i forbindelse med træningen for årgang 03/04 er I velkomne til at kontakte mig på: 29 24 27 37 eller e-mail

Aalborg Håndboldklub, Østre Alle 87, 9000 Aalborg Kontaktinformation