Sponsor for 2. division
Nadias Sandwich & Muffins
Nyhed - 20. marts 2017

Ny sponsoraftale - Få rabat hos EDC Anker Nørgaard

Aalborg HK er stolte af, at kunne præsenterer en ny samarbejdspartner. Den lokale ejendomsmægler EDC Anker Nørgaard er blevet sponsor med et stort flot skilt I hallen, hvilket virkelig pynter endegavlen.

Udover dette vil EDC Anker Nørgaard, også gerne støtte klubben lidt ekstra. Så når man sætter sin lejlighed eller hus til salg igennem dem (husk ikke at flytte længere væk end I selv eller Jeres børn fortsat kan spille I klubben :) ), så vil Anker Nørgaard honorere dette med 300 DKK og yderligere 1000 DKK, hvis salget går igennem...... Der udover vil der også være en rabat til dig :).

Så husk at tage en flyer (ligger I Sparekassen Vendsyssel Cafe´en), med op til EDC Anker Nørgaard, eller HUSK at nævne det hos dem når I skal sælge Jeres bolig.

Aalborg Håndboldklub, Østre Alle 87, 9000 Aalborg Kontaktinformation