Medlemsskab

– INDMELDELSE –

Hvis du gerne vil spille håndbold i Aalborg-HK, kan du kigge under de enkelte hold, hvornår de træner, og ved ungdomsholdene kan man også se, hvilke fødselsårgange der hører til de enkelte hold.

Derefter handler det blot om, at møde op i Idrætshallen på det rette tidspunkt, snakke med træneren og deltage i træningen.

Det er vigtigt, at være formelt indmeldt, når turneringen starter omkring starten af oktober, da man ellers ikke kan deltage i kampe.

Gå til Online Tilmelding

– UDMELDELSE –

(SKADET, UDE AT REJSE M.M)

Hvis du vil meldes ud af klubben, skal du skrive til den medlemsansvarlige med de nødvendige oplysninger.

Det samme gælder, hvis du er blevet skadet, er ude at rejse, er taget på efterskole og regner med at starte igen. Så bliver det blot noteret, og du får ingen regning i den tid.
Husk at meddele, når du kommer tilbage, eller at melde dig ud, hvis det er det du vælger.

Ved udmeldelse får man ikke længere sit spillercertifikat udleveret. Det overføres i stedet elektronisk ved henvendelse fra den klub, du skifter til.

– KONTINGENTTAKSTER –

Kontingent for forskellige aldersgrupper er angivet pr. halve sæson. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold i ungdomsrækkerne du skal kigge efter, kan årgangene ses under de enkelt hold.
Aldersgruppe Takst
U-4 Kr. 300,-
U-6 og U-8 kr. 450,-
U-10 og U-12 kr. 600,-
U-14 og U-16 kr. 650,-
U-18 kr. 700,-
Senior kr. 800,-
Senior med kun én ugentlig træningstid +) Kr. 650,-
Forældremedlem kr. 50,- pr. år
Passivt medlem kr. 150,- pr. år

+) Antal træninger pr. uge fremgår af de enkelte holds side.

Passivt medlemskab er forbeholdt spillere, der af én eller anden grund ikke er i stand til at være aktive,
f.eks. pga. en skade eller vedkommendes arbejds- eller studiesituation.